Fordi Grenaa El-Forretning Aps er din lokale el-installatør hvor kvalitet, kundeservice og personlig betjening har høj prioritet. Grenaa El-Forretning Aps kan levere det produkt og de ydelser der dækker vores kunders behov for komfort / tryghed / funktionalitet /produktivitet og besparelser. Grenaa El-Forretning Aps vil levere aftalte kvalitet til aftalte tid og til aftalte pris.

Autoriseret el-installatør
Det er en god ide at kigge efter “Autoriseret” når du vælger en elektriker til dine elektriske installationer. Autoriseret er et kvalitets stempel der betyder at virksomheden og en person i virksomheden er godkendt af sikkerhedsstyrelsen, som er den højeste instans inden for el faget, til at udføre arbejde på faste el-installationer.

Den autoriserede person i virksomheden har gennemgået en fuldtids videregående uddannelse på 2 år, der gør ham/hende i stand til at udføre systemer inden for stærkstrøms teknik, efter gældende regler så bygningsdele og især personer ikke kommer til skade.

 

IMG69860

I tilfælde af der sker en skade og det ikke er en autoriseret el-installatør der står bag den fejlramte el-installation, vil dit forsikringsselskab ikke dække skaderne!

Vi hjælper dig med at reducere din CO2 udledning og spare penge!

 

Har du et spørgsmål?
Navn

E-mail

Telefon nr.

Din besked

ned

ned1